Bejelentkezés


Üdvözöljük honlapunkon!

A dél-magyarországi Pécs megyei jogú város, közigazgatási centrum. A dél-dunántúli régió központja, egyetemi város, katolikus püspöki székhely. Természeti környezetét a Mecsek határozza meg, a város területe mélyen benyúlik a hegység erdőibe.

A város mindig jó életfeltételeket kínált az itt letelepedett népcsoportoknak.
A sajátosan kelet-közép-európai, de Európához ezer szállal kötődő környezet és szellemiség a kultúra minden területén megmutatkozott, így méltán viselhette Pécs 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa címet. 

2010 sorsfordító esztendő volt a város életében: új kulturális terek jöttek létre, össz- művészeti fesztiválok születtek, Pécs kedvelt turistacélponttá, diákok, fiatalok kiválasztott városává vált. Ember léptékű, élhető várossá, pompás terekkel, izgalmas programokkal, remek borokkal, jó találkozásokkal.

Várjuk szeretettel, bizonyosodjon meg személyesen a századok öröksége és a kortársi szemlélet formálta mediterrán habitusról!

Szállásfoglalás esetén ajánljuk szíves figyelmébe a Pécsi Tudományegyetem szolgáltatásait. 
Felújított kollégiumi vendégszobákkal, egy 52 szobás vendégházzal, (évközben, 126 szobában közel 240 fő, nyáron (július, augusztus) 400 szobában 800 fő) baráti árakkal és gondos vendéglátással állunk kedves vendégeink rendelkezésére, legyen szó pihenésről vagy kirándulásról, egyetemi tanulóévekről, vagy átutazásról.Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.